Janja Srečkar

Janja Srečkar, diplomirana profesorica glasbe, soustanoviteljica in umetniški vodja Gledališča Smejček, je raziskovalka življenjske energije, in sicer na področju gledališke igre, glasbe, plesa, petja, likovne in literarne umetnosti. Kot pravi sama, je njeno poslanstvo “zamaskirati” pozitivna sporočila – ki nam koristijo tako v vsakodnevnem življenju kot v prihodnosti – v umetniške pakete (gledališke predstave, pesmi, tiskane publikacije, plesne koreografije), ki jih ljudje sprejemamo, razumemo in se po možnosti ob njih celo zabavamo.

Jan Sebastian Srečkar

Jan Sebastian Srečkar, univerzitetni diplomirani ekonomist, soustanovitelj in vodja na področju trženja in organizacije Gledališča Smejček, je že v času študija ugotovil, da ga poleg ekonomskega znanja zanima tudi umetnost (gledališka igra, glasba, film). Skupaj z ženo Janjo Srečkar preko predstav širi dobro voljo in veselje. Zelo rad ima tudi šport, naravo, dobro knjigo (osebna rast, znanstvena fantastika) in film, prežet s humorjem in močno sporočilnostjo. Že od nekdaj raziskuje življenje in sprejema nove izzive.

Samira Naneh

Samira Naneh je doktorica dentalne medicine in igralka v predstavah Gledališča Smejček. Od nekdaj je želela ljudem poleg zdravih nasmehov, risati sijoče obraze in iskrice v očeh. In preko gledaliških predstav, likovne umetnosti in plesa to uresničuje dan za dnem.

Anja Zorko

Anja Zorko, absolventka Fakultete za znanosti o okolju, z veseljem raziskuje življenje in naravo. Njene skrite želje pa so se začele uresničevati z igranjem v Gledališču Smejček, saj jo veseli, da s svojo dobro voljo in nasmehom razveseljuje vse naokoli.

Zdenka Sternad

Zdenka Sternad je nasmejana, pozitivna in navihana. Vedno bolj čuti, da je njen namen biti tukaj in zdaj ter s humorjem, plesom in slikanjem širiti dobro voljo. Poleg tega pa s pomočjo svojega šiviljskega znanja ozaljša vsako predstavo s čudovitimi kulisami in kostumi. Znova in znova raziskuje življenje ter sprejema nove stvari.

Katarina Bregar

Katarina Bregar je diplomirana ekonomistka, ki si je kot majhna želela igrati v filmih. Njeno pot je prekrižalo Gledališče Smejček, kjer je ugotovila, da lahko uresniči te svoje sanje in otrokom približa svet pozitivnih sporočil preko smeha in zabave. Nenazadnje na mladih svet stoji.

Urška Bregar

Urška Bregar je dijakinja Gimnazije Poljane, ki si ne predstavlja dneva brez sprehoda v naravi. Poleg športa jo veseli tudi branje knjig ter raziskovanje novih krajev. Gledališču Smejček se je pridružila z namenom, da med otroke širi dobro voljo.

Matic Žust Šprah

Matic Žust Šprah je naš najmlajši član. Zelo rad se druži s prijatelji, govori šale in se ob njih nasmeji. Ravno tako tudi rad oponaša znane osebnosti in like iz filmov ter risank. Ker ima vedno kakšno šalo v rokavu, se vsi člani gledališča vedno veselimo druženj z njim. Rad tudi igra nogomet, posluša rock glasbo, piše pesmi, … Ob poletnih večerih pa si rad popestri trenutke z dobro igro kart.

 

 

Share