Na vaš rojstni dan odpotujte v najbolj bleščeč dogodek v zgodovini človeštva …

le da bo tokrat Marilyn Monroe pela samo za vas!

Pet nepozabnih minut z Marilyn … Vonj po Chanellu Nᵒ5 … Slepeči lesk draguljev, ročno pritrjenih na njeno obleko …

Pet minut, zaradi katerih je celo predsednik Združenih držav Amerike John F. Kennedy rekel, da je pripravljen na upokojitev …

Pet minut, zaradi katerih je Marilyn zapustila snemanje filma in bila celo odpuščena … dokler je niso prosili, naj se vrne.

Pet magičnih minut, ki so za vedno zaznamovale zgodovino …

Teh dragocenih pet minut …

Končno lahko doživite tudi vi.

Res je. Gre samo za pet minut. Pa vendar se v njih skriva 30 let raziskav zgoraj omenjenega trenutka.

Umetnica Janja Srečkar je že od malih nog raziskovala največjo ikono Hollywooda: njeno obnašanje, petje, ples in izgled (na sliki levo: nastop z leta 1999). Plesno se je izobraževala pri plesalkah Žužani Bartha, Elin Mateji Matjašič ter Sereni Ramzy; pevsko pa pri pevkah mag. Ireni Baar ter mag.art. Alenki Gotar.

V mladosti je na pesmi Marilyn Monroe

v takratnih kabarejskih nastopih Družinskega gledališča Kolenc

s sestro Mojco ustvarjala plesne točke, saj glasu slavne igralke

še ni zmogla poustvariti (na sliki desno, nastop z leta 2002).

Dokler ni leta 2016 med vajo, s kombinacijo

opernega diha ter napačnega petja s prepono skoraj

»po nesreči« odkrila formule, ki zaznamuje

ikonični glas Marilyn Monroe. Na sliki levo je utrinek zakulisja z nastopa, leta 2018.

Kasneje je gledališko pot nadaljevala v gledališču Smejček, ki sta ga ustanovila z možem Janom Sebastianom Srečkarjem. Ljubezen do poslanstva poustvarjanja Marilyn Monroe pa je ostala. V letu 2019 se je odločila, da bo le-to izoblikovala v samostojni projekt, ki si zasluži lastno življenje: »Happy Birthday From Marilyn«.

Čeprav se je bleščeče praznovanje takratnega predsednika Združenih držav Amerike, Johna F. Kennedya odvijalo v Madison Square Gardnu v New Yorku, Marilyn sama pomeni več kot le ta dogodek. Celo več kot estetska privlačnost ali čutno petje.

Marilyn predstavlja najlepše sanje Hollywooda. Predstavlja: »Biti opažen«, »Biti pomemben«, »Biti tukaj in zdaj« in »Biti srečen«.

Zato je teh pet minut z Marilyn neprecenljivih. Zato je ta spomin tisti, ki ga ne boste nikoli pozabili. Zato boste vse, česar se boste lotili od tega trenutka dalje, podkrepili z novim zavedanjem o lastni vrednosti.

Marilyn spremlja tudi napovedovalec, ki jo napove tako, kot jo je napovedal Peter Lawford davnega 19. maja 1962. Poustvarja ga Jan Sebastian Srečkar.

Omenjena točka (na sliki desno) je namenjena popestritvi javnih kulturnih prireditev, showov, praznovanju rojstnih dni, obletnic, porok oz. povsod, kjer je namen obogatitev dogodka z dodano vrednostjo. Povpraševanja imamo tako s strani poslovnih partnerjev kot tudi s strani fizičnih oseb.

V času epidemije koronavirusa so se tudi praznovanja, druženja in spremljanje kulturnih prireditev močno spremenila. Potreba po umetnosti pa se je v tem času še bolj razcvetela. Zato je mogoče naročiti tudi posnetek, ki bo vaš za vedno.

Cenik:

Za nove naročnike nudimo poseben Marilynin popust. Cenik si lahko ogledate spodaj:

Posnetek brez omembe imena slavljenca: »Happy Birthday to You« (računalniški video format)

– Črno-beli: 77,00 €

– Barvni: 97,00 €

Posnetek z omembo imena slavljenca: »Happy birthday, dear (ime slavljenca).«

– Črno-beli: 117,00 €; cena z Marilyninim popustom: 107,00 €

– Barvni: 127,00 €; cena z Marilyninim popustom: 117,00 €

Spletni video klic v živo

– Cena: 277,00 €, cena z Marilyninim popustom: 247,00 €

Nastop v živo*

– Cena: 497,00 €; cena z Marilyinim popustom: 397,00 €

* V teh časih je še posebej zaželjena oz. priporočena oblika sodelovanja v obliki video projekcije preko spletnega video klica v živo oz. nakupa posnetka, prilagojenega prav posebej za vas. Vkolikor vam razmere omogočajo (zagotavljanje varne razdalje ter upoštevanje ostalih pravil druženja zaradi epidemološke situacije virusa Covid-19), pa je izkušnja v živo bila do sedaj najbolj priljubljena in zaželjena oblika uprizoritve. Vse cene so končne (razen pri uprizoritvi v živo, saj so v tem primeru prisotni še potni stroški nad 25 km oddaljenosti od Ljubljane); nismo zavezanci za DDV. Cene veljajo od 14.4.2021 do 31.8.2021. Ker se za vas trudimo biti vedno boljši, bomo takoj po izvedenem programu veseli vašega iskrenega mnenja. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Da bi vaša izkušnja bila čimbolj prijetna in celovita, pa smo pripravili pogodbo o sodelovanju, ki zagotavlja obojestransko zaščito in zadovoljstvo.

Kontakt:

Za več informacij o projektu ali povpraševanje vas prosimo, da nas kontaktirate preko naslednjih dveh možnosti:

– telefon: 041/777-861 (Jan Sebastian Srečkar)

– e-mail: HappyBirthdayFromMarilyn(afna)gmail.com

Želimo vam čudovit VSENAJBOLJŠEODMARILYN dan!

Share